Gazzede Siyonist Rejime Darbe
Filistin Enformasyon Merkezinin yaptığı açıklamaya göre Siyonist Rejim güçlerine ait bir insansız hava aracı (İHA) dün akÅŸam Gazze Åžeridi’nin kuzey kesiminde düştü.
Siyonistlere ait medya organları iÅŸgal güçlerine ait bir insansız hava aracının (İHA) dün akÅŸam saatlerinde Gazze Åžeridi’nin kuzey kesiminde düştüğünü bildirdi.
Siyonist medya, İHA’nın hangi sebeple düştüğüne dair araÅŸtırma çalışması yapmaya devam ettiÄŸini ve sebebin anlaşılmasından sonra gerekli bilgilendirmenin yapılacağını iddia etti.
Son dönemde iÅŸgal güçlerinin, gözlem faaliyeti amacıyla göndermiÅŸ olduÄŸu İHA’larının çoÄŸu Gazze Åžeridi hava sahasına girmesinden sonra düşmüştü ve bunların birçoÄŸunun düşürülmesinin sorumluluÄŸunu Filistin direniÅŸ güçleri üstlenmiÅŸti.
Haber: Filistin Enformasyon Merkezi