Siyonist İsrail Rejimi, Katar’ı açık açık tehdit etti: Gazze’deki savaÅŸ bitince sizinle de hesaplaÅŸacağız
Siyonist İsrail Rejimi ile Hamas arasındaki geçici ateÅŸkesin bugün sona ermesi beklenirken İsrail DışiÅŸleri Bakanlığı’ndan bir yetkili, çatışmaların arabulucusu Katar ile Gazze’deki savaÅŸ sona erdikten sonra hesaplaÅŸacaklarını ifade etti.

“HAMAS’A VERDİKLERİ DESTEĞİN HESABINI SORACAÄžIZ”
Siyonist İsrail Rejimi DışiÅŸleri Bakanlığı’nın stratejik iÅŸlerden sorumlu genel müdür yardımcısı Joshua Zarka, İsrail ordu radyosuna verdiÄŸi bir röportajda, Katar‘ın “Hamas’ın faaliyetlerine ev sahipliÄŸi yapma ve meÅŸrulaÅŸtırma ile ilgili her konuda oynadığı rol” ile ilgili “hesaplaÅŸacağız” dedi.

HAMAS OFİSİNE DE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORLAR
Katar, ABD ve Mısır, Gazze’de ateÅŸkesin saÄŸlanması, uzatılması ve esir-esir deÄŸiÅŸiminin saÄŸlanması için son günlerde yoÄŸun müzakerelere giriÅŸti. Körfez ülkesi aynı zamanda siyasi bir kuruluÅŸ olduÄŸunu ve barış için kullanılabildiÄŸi sürece açık kalacağını söylediÄŸi bir Hamas ofisine de ev sahipliÄŸi yapıyor.

KATAR BAŞBAKANIYLA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ
Salı günü, CIA ve İsrail’in Mossad baÅŸkanları, Siyonist İsrail Rejimi İsrail ile Hamas arasındaki ateÅŸkesin uzatılması konusunu görüşmek üzere Katar baÅŸbakanıyla bir araya gelmiÅŸti.






